пʼятниця, 6 жовтня 2017 р.

День туризму

    Ми  дуже любимо подорожувати. Подорожуючи , люди пізнають світ – історію, культуру, звичаї своєї Батьківщини та інших країн. А отже, не лише відпочивають, а й збагачуються духовно. У рамках відзначення Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні учні 4-А класу відвідали Ковельський історичний музей.


Музей є культурно-освітнім та науково-дослідним закладом, головним хранилищем пам'яток матеріальної і духовної культури пов’язаних з історією м. Ковеля та Ковельського району.У музеї зберігається цікава колекція геологічних порід, починаючи з періоду докембрію, є рештки кісток найдавніших тварин, цікавий рослинний гербарій. Чимало експонатів з Ковельського району – етнографія; речові матеріали, починаючи з XI ст.
Таким чином можна стверджувати, що у Ковельському історичному музеї є багато оригінальних та автентичних експонатів, котрі дають змогу глибше, ґрунтовніше пізнати історичне минуле Ковельщини, заняття його жителів у різні періоди суспільно-політичного розвитку, а також проводити систематичну навчально-виховну роботу серед учнівської, студентської молоді, дорослого населення, формувати патріотично-національні почуття, гордість за багату культурно-духовну спадщину Волині та Полісся.

Немає коментарів:

Дописати коментар