четвер, 8 лютого 2018 р.




Заочна зустріч із письменником

8 лютого - 80 років  письменникові Анатолію Давидову.
Image result for Анатолій давидов
 Народився він у 1938р. в с. Бочках Конотопського району на Сумщині в сім'ї вчителів.
А. Давидов створив для дітей багато книг — у тому числі і науково-художніх, де розповідається про життя природи.Твори А. Давидова приваблюють глибоким знанням природи, любов'ю до неї, а також розумінням внутрішнього світу дітей. Письменник прагне прищепити їм бажання вивчати світ рослин і тварин, берегти його. Він пише й про людські стосунки, про дитячі справи, пригоди, вчить шанувати сучасне й минуле.Ще Анатолій Давидов писав  казки.Краща з них — про Озивайка, лісового хлопчика, який доглядає ліс, дружить з тими, хто любить природу.

Image result for Анатолій давидов




    Сьогодні учні 4-А класу мали нагоду прослухати   казку А.  Давидова  «Про  Озивайка,  лісовий  люд  та  інші  незвичайні  пригоди». Допомагала дітям проникнути у світ нового і цікавого, розвинути навички та інтерес до читання художньої літератури бібліотекар відділу дитячого та сімейного читання Шевчук Т.І.   Головний  герой  Озивайко,  лісовий  хлопчик,  розповів  дітям  про  таємниці  рослинного  та  тваринного  світу.

     Після  прочитання  казки  діти  задали  безліч  запитань  та  зробили  годівнички  для  птахів,   які  розвісять  в  парку  міста.



Немає коментарів:

Дописати коментар